Pomoč pri nakupu

Postopek nakupa
  
1. Vpis naročila
 
V spletni trgovini na naslovu www.ibmar.si izberete želeni izdelek in ga s klikom na gumb Dodaj v košarico dodate v košarico. V 1. koraku še enkrat pregledate artikel, ki ste ga dodali v košarico. S klikom na gumb Na blagajno se prestavite v 2. korak, kjer izpolnete polja, ki so označena z zvezdico (e- naslov, naslov dostave blaga in računa ter naslov za izstavitev računa v kolikor se razlikuje od same dostave blaga). V kolikor sta naslov dostave blaga in računa enaka, kliknete v okence pod navedenimi podatki za pošiljanje. S klikom na gumb Kliknite za izračun pošiljanja se vam izpišejo stroški dostave ter končni izračun naročila. Če želite naročilu pripisati še kakšne opombe, jih lahko zapišete v okencu Komentar k naročilu. S klikom na gumb Pregled naročila se prestavite v 3. korak, kjer vidite povzetek nakupa. S klikom na gumb Potrditev naročila, je vaš nakup zaključen.
 
Kupec lahko kadarkoli med postopkom oz. pred zaključkom nakupa spremeni količino naročenih izdelkov ali jih odstrani iz košarice. Vse spremembe se potrdijo s klikom na gumb Posodobi košarico.
 
Plačilo izdelkov ibMAR je možno le po povzetju, razen v primeru podjetij, kjer lahko izstavimo predračun, za kar nas opozorite v okencu Komentar k naročilu.
 
Pri izpolnjevanju naročila je dana avtomatska oznaka za prejemanje e- novic. Z e- novicami   ponudnik obvešča javnost o raznih akcijah in novostih. Če kupec e-obvestil ne želi prejemati, lahko oznako v okencu, "Želim prejemati obvestila o novostih in akcijskih ponubah.", odstrani.
 
V kolikor kupec želi prejemati e-novice, prejme na svoj e- naslov obvestilo ter navodila za potrditev prejemanja e- novic. E- obvestila lahko kupec kadarkoli odjavi/prijavi na povezavi:
 
2. Potrditev naročila

Po elektronski pošti se kupcu na e- naslov, ki ga je vpisal ob naročilu, pošlje potrdilo o prejemu naročila in povzetek naročila  ter geslo in uporabniško ime, s katerima kupec lahko preveri status naročil in zgodovino nakupov v rubriki Vaš račun. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. 
 
Ponudnik si pridržuje pravico, da za potrditev naročila po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali stopi z njim v kontakt po elektronski pošti. Kopija povzetka naročila, ki ga je prejel naročnik, se shrani tudi v elektronski obliki na spletnem strežniku, oz. se prenese v arhiv. Na zahtevo naročnika mu je lahko naročilo kasneje dostopno v elektronski ali trajni obliki. 
 
3. Blago odposlano
 
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.
 

Nakup nad 100 €-

BREZPLAČNA DOSTAVA!